Як використовувати режим Supermoon на вашому Xiaomi

Xiaomi Mi 11 Ultra позиціонується як смартфон з кращою камерою на ринку. 50 МП основного фотосенсора в поєднанні з передовим програмним забезпеченням дозволяють отримувати вражаючі фотографії. Для цього у Xiaomi My 11 є основна камера Samsung GN2 c фотодатчиком 50MP і 1 / 1,12 дюйма, а також вісім лінз і оптична система, здатна виконувати стабілізаційні фотографії.

Генеральний директор Xiaomi в Індонезії поділився вражаючою фотографією Місяця, зробленому камерою Xiaomi Mi 11 Ultra з використанням одного з останніх фотографічних режимів, представлених в MIUI. Ця фотографія була зроблена завдяки 5 – кратному оптичному зуму Xiaomi Mi 11 Ultra, режиму Supermoon і, звичайно ж, штатива. В результаті вийшла відмінна фотографія супутника Землі.

На жаль, режим Supermoon інтегрований тільки в деякі пристрої Xiaomi високого класу, включаючи Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Ultra. Щоб запустити його, нам потрібно буде виконати наступні дії:

Зайдіть в Камеру і увійдіть в розділ «Детальніше»
Опинившись всередині виберіть режим «Supermoon».
Після того, як активований режим Supermoon, нам залишиться тільки наводити і знімати. Налаштування автоматично виставляють всі параметри камери для отримання кращих результатів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.