Xiaomi поверне в MIUI 13 одну з найбільш корисних фішок MIUI 8

Компанія Xiaomi останнім часом раз у раз радує нас хорошими новинами. Так, нещодавно вона повідомила про створення робочої групи Pioneer Group, фахівці якої займуться поліпшенням MIUI і рішенням проблем, з якими стикаються користувачі. А тепер компанія оголосила про повернення в MIUI однією з найцікавіших функцій, яка зникла кілька років тому.

Багато хто пам’ятає, що в MIUI 8 існували продуктивний і збалансований режими, які дозволяли самостійно налаштувати роботу смартфона в залежності від сценаріїв використання, щоб оптимізувати продуктивність і споживання енергії. У наступних оновленнях Xiaomi прибрала ці функції з MIUI, але тепер готова повернути їх назад. Режими з’являться в MIUI 13, про що повідомили автори китайського порталу MyDrivers.

Збалансований режим дозволяв поліпшити автономність і оптимізувати енергоспоживання, в той же час забезпечивши максимальну плавність роботи MIUI. Що ж стосується режиму продуктивності, то він працює аналогічно функції Game Turbo, щоб поліпшити користувальницький досвід при використанні високопродуктивних ігор або додатків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.