ПриватБанк підвищив комісію за перекази в декілька разів

ПриватБанк з 1 червня підвищив комісію за переказ коштів на комерційні рахунки в додатку Приват24. Як повідомляє «Айтіпедія», поширення інформації про нововведення почалося зараз, оскільки багато клієнтів банку, які встигли здійснити переклад за новими тарифами, почали скаржитися на дорожнечу.

Зараз вартість переказу складає 0,5% від суми, але не менше 3 грн., Хоча раніше це була всього 1 гривня. Тобто тепер розмір комісії, в залежності від суми, варіює від 3 до 200 грн. – більше в десятки разів.

У ПриватБанку відзначили, що нововведення поки торкнулося лише кількох областей – Донецької, Чернівецької, Луганської, Харківської та Хмельницької. Найближчим часом нові тарифи введуть і для жителів інших регіонів. Прес-секретар ПриватБанку Олег Серга вважає практику підвищення комісії за перекази нормальної і впевнений, що викликати ажіотажу серед клієнтів вона не повинна.

У той же час існує й інша думка. Наприклад, деякі заявляють про дискредитацію жителів одних регіонів країни на тлі підвищення комісії іншим, адже це створює негативні умови оплати послуг окремим жителям країни. Серга додав, що поки нововведення працює в великих областях, а в майбутньому буде реалізовано по всій країні.

Відзначимо, що обурення про підвищення комісії на переклади в Приват24 вже викликало хвилю обурення в соцмережах, адже одні клієнти змушені платити більше, ніж інші.

Офіційних коментарів з даного питання і обуренню клієнтів поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.