Пошуковик Google дав збій, як виправити

У додатку Google зафіксовано масштабний збій. Сьогодні користувачі Google з різних країн світу поскаржилися на збої в роботі пошукової системи. Відповідні скарги з’явилися на сайті Downdetector, який розглядає проблеми і збої в роботі найбільш популярних інтернет-ресурсів.

Перші скарги на збої в роботі Google з’явилися сьогодні вранці після 7 години і найбільш активно про збої повідомляли користувачі Росії, США, Італії, Іспанії, Німеччини, України та Британії. Серед головних скарг значиться неможливість повноцінно користуватися пошуком через безперервне перезапуску браузера і проблеми зі входом до системи. При цьому стрибка скарг на роботу пошти Gmail і відеохостингу YouTube зафіксовано не було. До роботи інших продуктів Google також немає претензій.

Компанія знає про проблеми і повинна виправити їх в короткий термін. Тим часом, ентузіасти вже знайшли шлях, як можна вирішити проблему. Для цього має бути видалити оновлення. Шлях такий: тривале натискання на іконку програми Google в лаунчер – клікнути по іконці інформації (i) – додаткові налаштування (три точки в верхньому правому куті) – «видалити оновлення».

Щоб призупинити процес автоматичного оновлення програм через магазин Google Play, в параметрах маркетплейса необхідно відключити пункт, який відповідає за дану операцію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.