Xiaomi Mi Mix 4 поруч з новим інтерфейсом MIUI 13

В останні дні ми не перестаємо говорити про Xiaomi Mi Mix 4, смартфон, який дебютує в кінці року як перший апарат, який отримає селф-камеру під екраном, а також MIUI 13. В мережі почали поширюватися два нових зображення: одне з них – Xiaomi Mi Mix 4, а інше – те, що нібито буде новим інтерфейсом MIUI 13. Але справжні чи ці зображення? Давайте подивимося на них докладніше.

Перше з зображень відповідає Xiaomi Mi Mix 4, терміналу без рамок, завдяки тому, що селф-камера розташована під екраном. З іншого боку, ми бачимо той же термінал, але помітно що новий призначений для користувача інтерфейс набагато чистіше і простіше, ніж у MIUI 12.

Ми можемо сказати вам, що насправді це Samsung Galaxy Note 10+ з деякими змінами в інтерфейсі. Якщо ми подивимося докладно, то побачимо, що на фото не тільки була прихована селф-камера Samsung Galaxy Note 10+ PS, але також були вбудовані значки MIUI, щоб помилково імітувати новий інтерфейс MIUI 13. Таким чином, дизайн MIUI 13 і Xiaomi Mi Mix 4 залишається загадкою

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.