Абоненти Київстар можуть підключити eSIM: до 5 номерів на один електронний чіп

Контрактні абоненти та бізнес-клієнти Київстар тепер можуть підключити послугу eSIM. Редакція Технофан розповідає подробиці.
Що сталося
Телекомунікаційний оператор Київстар запустив послугу eSIM для бізнес-клієнтів та контрактних абонентів. Раніше послуга була доступна тільки абонентам передоплати.

У прес-службі оператора уточнюють, що контрактники можуть підключити на один електронний чіп в середньому до 5 різних номерів і перемикатися між ними.

Що таке eSIM
eSIM – це вбудована в смартфон SIM-карта. Вона має більш високу ступінь захисту: смартфон захищений від пошкодження, оскільки немає необхідності постійно змінювати SIM-карту, досить лише перемикатися між профілями.

Технологія eSIM тільки набирає популярність, і попит на неї зростатиме. Наприклад, за даними Juniper Research в найближчі 5 років кількість активованих eSIM в світі виросте на 180% і досягне позначки 3,4 млрд. До 2025 року.

В мережі Київстар тільки за останній рік кількість смартфонів, які підтримують eSIM, збільшилася на 160%, а за час, коли послуга eSIM стала доступна для абонентів передоплати, її підключили близько 30 тис. Абонентів.

Як перейти на eSIM
Щоб перейти на eSIM контрактним абонентам досить скористатися веб-версією «Мій Київстар», а для нового підключення потрібно звернутися з паспортом в найближчий магазин «Київстар». Також, для контрактних абонентів з’явилася можливість віддалено перевести eSIM на інший пристрій через веб-версію «Мій Київстар».

Бізнес-клієнти можуть підключити eSIM в одному з фірмових магазинів, або звернутися до персонального менеджера. Для переходу на eSIM при собі потрібно мати дійсну SIM-карту.

Послуга надається безкоштовно як для контрактних абонентів, так і b2b-клієнтів. Більш детальна інформація, за послугою знаходиться за посиланням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.