Конкурент Київстар, Vodafone і lifecell показав тариф з інтернетом за 30 гривень

Що пропонують мобільні оператори. Мобільний оператор Lycamobile оголосив акцію. Українці можуть встигнути придбати тарифний план з мобільним інтернетом і сотнями хвилин для розмов на всі номери всього за 30 гривень на місяць.

Такі умови для тарифного плану операторам “Великої трійки” Київстар, Vodafone і lifecell навіть не снилися. Міжнародна компанія Lycamobile пропонує пакет “Все в одному” в різних “розмірах” в залежності від обраного обсягу ГБ інтернету.

Розглянемо, що пропонує оператор на прикладі самого “маленького” тарифу “Все в одному XS”.

Абонентам пропонують:

  • 4 ГБ мобільного інтернету;
  • повний безліміт на дзвінки всередині мережі;
  • 200 хвилин на дзвінки на інші номери по Україні;
  • безлімітні СМС всередині мережі
  • 30 СМС на інші номери;
  • 300 хвилин для розмов по Lycamobile за кордоном.

Відзначається, що компанія надає можливість замовити тариф, проплатив на кілька місяців вперед. Знижка для нових клієнтів враховується, що з дисконтом в 52% можна оформити тариф з 4 ГБ інтернету на рік всього за 288 гривень, в той час як у інших мобільних операторів деякі тарифи на місяць мають таку ціну.

Щоб порівняти пропозиції на ринку мобільного зв’язку, на сайті кожного мобільного оператора можна легко знайти тарифи, орієнтуючись на обсяги мобільного інтернету.

Київстар пропонує приблизно стільки ж – 5 ГБ інтернету в місяць за 100 грн (75 для нових клієнтів). З меншою кількістю хвилин на інші номери і СМС, однак зі своїми “фішками”, як безкоштовне доповнення Київстар ТВ Легкий і безліміт для меседжер.


Vodafone вже навіть не пропонує пакети з меншою кількістю мобільного інтернету, ніж 6 ГБ. За це українці платять 120 грн на місяць. Зате за цю ціну оператор пропонує безліміт з Video Pass на перегляд відео з YouTube і Megogo і прослуховування музики в популярних додатках. Плюс дає 600 хвилин дзвінків на інші номери.

lifecell також орієнтується на те, що абоненти активно користуються мобільним інтернетом, так що пропонує відразу тариф з 6 ГБ за 60 гривень на місяць. У порівнянні в колегами з “Великої трійки”, оператор пішов на зустріч клієнтам і зробив бюджетний пакет послуг, що включає і 200 хвилин дзвінків на інші номери, безлімітні соцмережі і сховище lifebox, що є фірмовою фішкою компанії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.