Xiaomi випустила MIUI 12.5.8 з виправленнями багів, але стало ще гірше

Xiaomi випустила оновлення MIUI під номером 12.5.8.0 з виправленнями помилок. Однак на флагманських Mi 11 з’явилися інші проблеми. Про це розповів китайський ресурс Айтіпедія.

Цей апдейт став відповіддю на численні скарги власників смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO – версія MIUI 12.5.2.0 принесла на їх девайси дуже багато глюків. Однією з претензій був підвищений нагрів смартфонів Mi 11 – він працює під управлінням Qualcomm Snapdragon 888, який сам по собі відрізняється високими температурами, але вкупі з недоробками системи нагрівався аномально сильно. Команда MIUI Pioneer Group випустила апдейт 12.5.8.0 з виправленням нагріву, але тут же виявилося, що він сильно урізує продуктивність девайсів.

Схоже, що розробники Xiaomi або вирішили вибрати найпростіший шлях і як можна більше урізати частоти «гарячого» чіпа, або дійсно намагалися знайти баланс, але не знайшли. Як би там не було, 90% власників Mi 11 на китайських форумах скаржаться на зниження продуктивності. Зокрема, ігри періодично стали лага, частота кадрів в них – просідати, а режим 120Гц став часто відключатися навіть в інтерфейсі смартфона. Користувачі обурені і вимагають виправити ситуацію.

Раніше фанати Xiaomi склали петицію на адресу компанії, в якій поскаржилися на низьку якість глобальних версій ПЗ на смартфонах. Вони вимагали зрівняти стабільність китайської і глобальної версій MIUI, а також почати проводити поглиблене тестування «глобалок» в Європі і Америці. У відповідь на петицію Xiaomi створила спеціальну команду по «вилову багів» – MIUI Pioneer Group; проте результати її роботи поки не вражають.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.