Вийшла Windows 11 і здивувала всіх користувачів

Як відомо, в даний час найбільш нової, сучасної і просунутої операційною системою компанії Microsoft є Windows 10, а вийшла вона ще влітку 2015 року. З тих самих пір пройшло вже досить багато часу, і за такий термін ця платформа відчутно застаріла, втративши свою колишню привабливість. Безумовно, в цьому немає і не може бути нічого хорошого, бо навряд чи комусь хочеться зайвий раз витрачати свій час, нерви і гроші на виправлення тих неполадок і проблем, які є в цій платформі.

Новітня операційна система буде представлена ​​24 червня, тобто вже на наступному тижні, проте в глобальній мережі вже активно поширюється збірка цієї ОС, але мова йде про ранню бета-версії. Багато користувачів вже встановили Windows 11 на свої персональні комп’ютери, ноутбуки, планшети, моноблоки і інші пристрої, завдяки чому максимально широке коло людей отримав можливість її в повній мірі протестувати навіть до офіційного сайту. Новітня платформа містить у собі новий призначений для користувача інтерфейс, відчутно розширені функціональні можливості, перероблений зовнішній вигляд стандартних додатків, а разом з тим, крім цього, багато іншого, що далеко не кращим чином відбивається на привабливості всього цього пропозиції в цілому.

Американська платформа Windows 11 має по-справжньому привабливий зовнішній вигляд і нове меню «Пуск», однак при всьому при цьому багато користувачів розчаровані тим, що являє собою ця операційна система. За словами безлічі людей, Microsoft не створювала по-справжньому нову ОС, вирішивши натомість взяти частини з різних платформ, випущених раніше, і доповнити все це оновленим дизайном. Як докази своїх слів фахівці рекомендують звернути увагу на безліч нюансів, в яких можна побачити навіть точно такі ж «косяки» в інтерфейсі і структурі, які були ще в Windows 10. На практиці це означає, що новітня платформа є далеко не такою, якою багато її чекали і хотіли побачити, і це привело безліч людей в шок.

Не виключено, що в інтернет виклали лише найбільш ранню збірку нової «вінди», проте щось підказує, що Microsoft не працювала багато років над Windows 11, спантеличившись її розробкою лише в 2021 році, тому що те, що вдає із себе нова операційна система, можна було зробити на швидку руку за кілька місяців, запевняють фахівці. Залишається вірити, що все дуже сильно помиляються і насправді остаточна нова ОС, яка вийде на ринок в найближчому майбутньому, виявиться максимально привабливою і просунутої в усіх відношеннях. За наявними зараз даними, скачати і встановити цю платформу на свої електронні пристрої всі бажаючі зможуть абсолютно безкоштовно, не віддаючи за дії такого роду жодної копійки зі своєї власної кишені .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.