Нова тема для смартфонів Xiaomi на MIUI 12, яка виконана в стилі iOS

Хочу показати вам нову роботу індонезійського дизайнера HaHn, яка виконана в стилі iOS, адаптована до темного режиму і в якійсь мірі імітує iPhone XR. Екран блокування в стилі iOS, має лівий негативний екран з інформацією про поточну погоду, календарем, будильником і декількома додатками швидкого доступу, які ви можете самі вибрати в основних налаштуваннях локскрін. Також сюди можна додати 4 потрібних контакти, встановити на них аватари і задати їм ім’я. Є крокомір і карти. Кнопка основних налаштувань знаходиться внизу під меню.

Дабл тап ближче до середини екрану запустить музичний плеєр. Свайп зверху вниз від правого верхнього кута або по середині годин відкриє невелике меню, де також є музичний плеєр, налаштування інтернету, мережі, блютуз і wi-fi. Звідси можна перейти в калькулятор, камеру, повідомлення, включити ліхтарик і перейти в головні настройки лока. В основних налаштуваннях локскрін можна відключити всі непотрібні меню і залишити тільки важливе для вас.

 

При першому включенні робочого столу праворуч і ліворуч відображаються по три кнопки. Справа верхня – вибрати шпалери – шпалер багато і всі в стилі iOS. Кілька з них я прикріплений внизу під темою. Друга кнопка – блюр ефект для шпалер. Нижня – налаштувати ящик додатків. Ліві кнопки підняти / опустити ящик або повернутися в початкове положення.

Віджет на робочому столі подвійний, багато інформативний. Кожен дабл тап під будь-якою частиною віджета змінює доступну інформаці, наприклад годинник, галерея, замітки, музичний плеєр, заряд батареї та інше … Іконопак iOS. Сітка робочого столу 4 * 6, 5 * 6. У папках звичайне кількість стовпців в ряду.

 

Центр управління новий. У рядку стану мережу LTE і у кого підключена мережа 5G, буде переключатися і між ними. Для використання шторки в згорнутій і розгорнутій 5 ярликів в ряду. Повідомлення на окремих підкладках. У дзвонилки англійський номеронабирач в обох режимах. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Ще хотілося б загострити увагу на настройках. Так як тема призначена тільки для індонезійського мови, а в оригіналі багато недоперевода, то настройки стік – все українською, за винятком деяких вкладок і внутрішніх кнопок. Все читаемо і доступно. Можливо це тільки в мене (?)

 

Тест на RN 10 Pro і RN 9 Pro (MIUI 12, ANDROID 11) – застосувати добре і виглядає також добре. Для володарів звонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.

Для робочого столу я вибрала шпалери, які мені сподобалися і зробила з ними скріншоти. За замовчуванням обойки такі ж як і на локскрін, дивимося світлу версію теми:

Після перемикання на темний режим результат такої:

Тема доступна в регіонах Індія … Після застосування перезавантажте свій пристрій (!) Завантажити

Ще я зробила кілька скріншотів з вбудованими в тему шпалерами, але це звичайно не всі наявні, дивимося:

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.