Офіційно представлені навушники Honor Earbuds 2 SE за 1900 гривень

Китайська компанія Honor анонсувала нові повністю бездротові навушники. Модель називається Honor Earbuds 2 SE. Її оцінили приблизно в 70 доларів. Старт продажів запланований на 25 червня поточного року. Покупцям новинка буде доступна в чорній і білій кольорах корпусу.

Honor Earbuds 2 SE в режимі прослуховування відео можуть пропрацювати до 10 годин. Виробник зазначає систему активного шумозаглушення з режимом прозорості. Модулі обладнані 10-міліметровими випромінювачами і можуть похвалитися захистом від води за стандартом IPX4.

За словами розробників, новинка отримала підтримку швидкої провідний зарядки. 10 хвилин підключення до мережі перетворюються в 4 години роботи. З урахуванням кейса сумарний час автономної роботи Honor Earbuds 2 SE становить 32 години. У футлярі встановлена ​​акумуляторна батарея ємністю 410 мАг.

Модель отримала сенсорні панелі. Для підвищення комфорту використання передбачені сенсори посадки в вухо, за рахунок яких відтворення музики припиняється автоматично, якщо навушники дістати з вух.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.