Хто зможе встановити Windows 11 безкоштовно

До презентації Windows 11 залишається тиждень, але про неї вже досить багато відомо. Так, в мережі можна знайти скріншоти і відео, які дозволяють зрозуміти, що нас чекає «переробка» з рядом фішок від Windows 10X. Особливо цікаві зараз можуть встановити образ прошивки і відправитися в подорож по системі. А ті, хто хотів би вже частинку Windows 11 на свій робочий стіл, можуть завантажити шпалери з новою версією операційної системи.

Тим часом хлопці з XDA Developers продовжують проникати вглиб злитого билда в пошуках цікавої інформації. І дещо цікаве їм вдалося з’ясувати. Так, вони встановили, що користувачі, чиї ПК і ноутбуки працюють під управлінням Windows 10, Windows 8.2 і Windows 7 зможуть встановити оновлення абсолютно безкоштовно. Правда, це справедливо тільки для тих, хто володіє ліцензійними ключами.

Якщо ж на вашому пристрої варто Windows 8, то доведеться спочатку встановити Windows 10, а вже потім перейти на Windows 11. При бажанні годі й оновлюватися до Windows 11. Але варто пам’ятати, що підтримка цієї операційної системи буде припинено з 14 жовтня 2025 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.