Vodafone запустив довгоочікувану безлімітний акцію

Мобільний оператор “Великої трійки” Vodafone повідомив про запуск нової сверхполезнуой послузі, що дозволяє абонентам після передоплати отримати доступ до безлічі пропозицій одним разом, причому безкоштовно і без тарифікації. В тому числі, не витрачати окремо гроші на YouTube Premium і Music, а також інші платні підписки.

Нова акція носить назву “Музика нон-стоп”, однак по суті стосується не тільки музики, а охоплює більш широкий спектр розважального контенту.

“Музика нон-стоп”: що входить в акцію

У разі підключення до акції клієнт компанії отримує доступ до підписки YouTube Premium на три місяці. Відзначимо, що підписка автоматично тягне за собою підключення і до безлімітного списку треків в YouTube Music) + дається на три місяці дається можливість користування Video PASS.

Що включає в себе Video PASS? Безлімітний трафік на наступні програми:

YouTube,
Netflix,
SoundCloud,
Deezer,
YouTube Music
Spotify,
MEGOGO,
Shazam
Apple Music.

Всі перераховані вище сервіси, відповідно до умов акції Vodafone, що не будуть тарифікуватися, а значить, при користуванні програми не будуть списувати пакетні ГБ. Так що можна дивитися відео без реклами і слухати музику буквально нон-стоп, що не переживаючи за те, що одного разу ви залишитеся без мобільного інтернету.

 

Послуга доступна для абонентів з тарифними планами передоплати, такими як:

Device М, Device L,
SuperNet Start – Pro, Pro +,
Unlim, Unlim 3G, Unlim 3G Plus,
SuperNet Start 2019,
Pro 2019, Pro-1 2019,
Turbo 2019,
4G Smart XS, 4G Smart S, 4G Smart S +, 4G Smart M,
RED S, M, L, XS +, Light +,
RED EXTRA XS, XS 2, S, M, L,
Partner,
Joice, а також деяких інших.
Абоненти контрактної форми обслуговування також можуть її підключити.

Відзначається, що після завершення дії акції, абоненти будуть платити за новими умовами:

підписка YouTube Premium буде автоматично продовжена, а вартість користування складе 99 грн / міс. (Для користувачів Android і iOS),
послуга Video PASS, вона буде автоматично продовжена, а вартість користування складе 50 грн / міс. (Для користувачів Android і iOS).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.