Партнером eBay в Україні стане платіжна система Payoneer

Українцям розповіли про плюси нової опції для продавців і покупців. В рамках глобальної стратегії розвитку маркетплейс eBay введе новий формат Керованих платежів в Україні. Як повідомляє прес-служба Укрпошти, даний сервіс спростить бізнес продавцям і надасть покупцям більше способів оплати. Відзначимо, що Укрпошта є основним каналом доставки товарів, проданих на eBay з України.

Партнером eBay в Україні стане платіжна система Payoneer.

«Ми продовжуємо запуск нових способів оплати по всьому світу і з радістю пропонуємо продавцям з України поліпшену систему ведення бізнесу на eBay», – зазначила Алісса Катрайт, віце-президент групи Керованих платежів в eBay.

Вона підкреслила, що компанія намагається вдосконалювати клієнтський досвід шляхом оптимізації продажів і покупок.

«У найближчі місяці ми переведемо на цю систему всіх продавців, і вони зможуть оцінити її переваги», – додала Катрайт.

Керовані платежі, які враховують потреби продавців, в eBay запустили в 2018 році. У липні 2020 року дію контракту eBay і PayPal завершилося і компанія почала впроваджувати нову систему по всьому світу.
Керовані платежі надають клієнтам більше варіантів оплати і спрощують ведення бізнесу селлеру.

Зараз обсяг платежів, здійснених через нову систему, становить близько 52% від загального числа платежів (дані за перший квартал 2021 року). Число продавців з усього світу, які вже підключилося до системи, вже досягло 4 мільйонів. А обсяг виручки, отриманої від Керованих платежів, до 2022 року може скласти не менше 2 млрд доларів.

Покупці, використовуючи Керовані платежі, мають такі переваги:

Більше варіантів оплати і гнучкість оформлення замовлення. Зокрема доступна оплата кредитними картами, через PayPal, Apple Pay і Android (в додатку eBay).
Вдосконалений призначений для користувача досвід – для оплати замовлення не потрібно залишати сайт маркетплейса або додаток.
Переваги для продавців:

Клієнти селлером отримують більш зручні способи оплати, адже покупець з будь-якої точки світу може вибрати відповідну для його регіону опцію.
Система управління бізнес-процесами стане єдиною – вся інформація про активність на eBay буде зберігатися в одному сервісі. Це дозволить відстежувати транзакції і взаємодіяти з покупцями. Крім того ця система включає і службу підтримки покупців.
Програма захисту продавців стане простіше.
Продавці будуть отримувати виплати швидше – протягом двох робочих днів після підтвердження оплати. Крім того, селлери зможуть вибирати періодичність виплат – щодня або раз на тиждень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.