Новий режим в Xiaomi на MIUI 12 покращує швидкість інтернету

Широкий спектр налаштувань MIUI дозволяє налаштовувати його в фоновому режимі, щоб поліпшити підключення до Інтернету через Wi-Fi в екстремальному режимі.

Якщо ми зайдемо в налаштування MIUI, пов’язані з підключенням Wi-Fi, то знайдемо режим трафіку. Він дозволяє нам розумно регулювати пріоритет поточних мережевих даних, тим самим покращуючи підключення до Інтернет.

У цьому режимі ми знаходимо другу категорію, яку Xiaomi охрестила екстремальним режимом. Він дозволяє призначити пріоритет всієї пропускної здатності і загального використання мережевих ресурсів для програми, з якою ми відкриваємо на передньому плані.

Як активувати екстремальний режим на Xiaomi, Redmi або POCO
Екстрім-режим працює тільки тоді, коли ми підключаємося до Інтернету через Wi-Fi. Щоб активувати його в Xiaomi, Redmi або POCO, нам потрібно виконати наступні кроки:

Виберіть «Настройки»> «Wi-Fi»> «Помічник по Wi-Fi»> «Режим трафіку».
Опинившись всередині, активуємо режим трафіку, а потім виберемо опцію «Екстремальний режим».
Так ми зможемо підвищити швидкість доступу до Інтернету Xiaomi, тим самим покращивши використовувалася програма, яку ми матимемо запущено на передньому плані. Воно отримає всю пропускну здатність і всі мережеві ресурси.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.