Xiaomi створила групу для вирішення проблем з MIUI 12

Xiaomi призначила тих, хто тепер відповідатиме за доведення до розуму MIUI China ROM. Xiaomi одна з тих компаній, яка ламала стереотип, що «made in China = погано». А починалося все в 2010 році, коли кілька ентузіастів вирішили створити свою прошивку на базі Android – MIUI. Компанія не ставила перед собою мету завоювати ринок смартфонів. Вона прийшла пізніше і однією з їх фішок стала саме MIUI.

На перших порах її хвалили за функціональність і стабільність. Але останнім часом все змінилося. Інженери і розробники стали заручниками конвеєра. Погана підтримка і велика кількість багів стали невід’ємною частиною MIUI. Останнім часом прошивка видає занадто вже багато багів і проблем, які неможливо і не можна ігнорувати. І чимало тих, хто вважає, що настали часи, коли з’явилася асоціація «made in Xiaomi = погана прошивка».

Тому не дивно, що форуми та соціальні мережі захлеснула хвиля негативу і скарг на роботу MIUI. Найбільше дісталося глобальної версії оболонки. Компанія пообіцяла все виправити і декларує, що роботи в цьому напрямку почалися.

Але, як завжди, в любимчиках виявилися фанати на домашньому ринку. Тиждень тому була створена група «MIUI Pioneer Group», яка буде відповідати за зворотній зв’язок з користувачами і виправлення помилок. Її завдання «вибудувати чіткі пріоритети, підвищити ефективність і відновити репутацію». Обіцяно, що учасники команди будуть регулярно публікувати звіт про те, що зроблено.

Чи буде така ж ініціатива запроваджена у випадку з глобальної версією, невідомо. Можливо, подібна команда буде створена і для до того, щоб довести до розуму і глобальну версію прошивки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.