Стало відомо, який смартфон Xiaomi першим отримає MIUI 13

Xiaomi Mi MIX 4 буде офіційно анонсований в другій половині поточного року. Прийдешня новинка вже пройшла сертифікацію в регуляторному органі 3C, яка підтвердила, що модель буде обладнана двома акумуляторами ємністю по 2430 мАг кожен.

Мережеві інформатори з Китаю також повідомляють про те, що Xiaomi Mi MIX 4 стане першим смартфоном китайської компанії, який буде працювати на базі фірмової прошивки MIUI 13. Чутки про релізі MIUI 13 в останніх числах поточного місяця ходили давно, але ще в травні вони були спростовані китайською компанією.

Очікується, що нова версія програмного забезпечення зможе усунути всі несправності, з якими зіткнулися користувачі смартфонів, які встановили оболонку MIUI 12.5. Нова прошивка принесе більше функціональних оновлень і не розчарує шанувальників. Принаймні, такої думки притримуються топ-менеджери китайської компанії.

Що стосується Xiaomi Mi MIX 4, йому обіцяють мобільний процесор Snapdragon 888, NFC, стереодинаміки і підтримку швидкої провідний зарядки потужністю 120 Вт поряд з 67-ватної бездротової підзарядкою. Працювати смартфон буде на базі операційної системи Android 12.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.