Київстар розробив нові пакети «Дзвінки для батьків» і «Інтернет для батьків»

З’явилися тарифи «Дзвінки для батьків» і «Інтернет для батьків». Найбільший мобільний оператор, компанія «Київстар» поінформувала про створення спеціального тарифу для батьків. Відзначається, що тарифи створені для людей у ​​віці і для людей з інвалідністю.

«Ми дбаємо про наших абонентів. Тому створили спеціальні тарифи «Дзвінки для батьків» і «Інтернет для батьків», які доступні для людей елегантного віку. А тепер також для людей з інвалідністю I-III груп », – розповіли в компанії.
Тариф «Дзвінки для батьків» обійдеться в 75 гривень на місяць. Тарифний план передбачає безліміт для дзвінків в мережі, а також дзвінки на номери інших операторів за 0,5 гривень за хвилину.

Тариф «Інтернет для батьків» коштуватиме користувачеві 100 гривень в місяць. В рамках даного тарифного плану доступні 5000 Мб мобільного інтернету, безліміт для дзвінків в мережі, а також 50 хвилин для дзвінків на номери інших операторів. При цьому перші два місяці користування цим тарифом обійдуться в 75 гривень.

У компанії «Київстар» відзначили, що тарифні плани «Дзвінки для батьків» і «Інтернет для батьків» є контрактними. Для їх підключення клієнтам необхідно звернутися в фірмові магазини «Київстар» і надати менеджерам паспорта, ІПН і посвідчення на ім’я особи з інвалідністю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.