Модульна валіза з дактилоскопічним датчиком і швидкою зарядкою за 7000 гривень

На Kickstarter стартував збір коштів на просунутий дорожню валізу Kabuto. Він може похвалитися не тільки великою місткістю і самими тихими коліщатками в світі, але і розумними функціями, в число яких входить розблокування за допомогою відбитка пальця.

 

Чемодан Kabuto Trunk отримав розміри 72 x 36 x 37 см і важить 4,7 кг. Він вміщує 95 літрів і розширюється за рахунок додаткового рюкзака об’ємом 9 або 18 літрів. Пристрій одержав кілька зручних функцій, що вигідно відрізняють його від аналогічних товарів. Захист особистих речей забезпечить датчик відбитків пальців, здатний зберігати до 10 різних комбінацій.

Гаджети зарядить акумулятор на 10 000 мАг з підтримкою 30-ватної зарядки. Є також можливість взяти батарею на 20 000 мАг зі швидкою зарядкою на 60 Вт, але в цьому випадку замість $ 29 доведеться заплатити $ 79. АКБ можна зберігати в спеціальному магнітному кишені за $ 69, який кріпиться до валізи як всередині, так і зовні, а за підключення відповідає вбудований USB-концентратор. Такий підхід дозволяє використовувати Kabuto в якості робочого місця навіть на вокзалі.

За запевненням творців, чемодан оснащений самими тихими коліщатками в історії. Крім того, всі вироби виконані з водонепроникної тканини.

Сумка для ноутбука оцінена в $ 299. Сам валізу Kabuto коштує $ 629, а обидва товари разом можна взяти зі знижкою за $ 929.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.