Monobank обмежив популярні послуги для українців

monobank несподівано змінив перелік послуг. Зокрема, була припинена видача кредитів готівкою. Як повідомляє itpedia, такий «сюрприз» сподобався не всім клієнтам банку, адже їм довелося істотно змінювати плани, не отримавши кредитних коштів.

Так, один з клієнтів monobank розповів, що почав ремонт у власному будинку, скориставшись опцією готівкового кредитування в мобільному банку. Але, коли ремонт був закінчений, чоловік не зміг розрахуватися з робітниками, адже коштів отримати не зміг. Найдивніше, підкреслює чоловік, що скасування послуги пройшла «нишком».

Також monobank змінив сервіс перекладу в розстрочку одній з минулих витрат під відсоток. Спектр послуг був також без попередження обмежений. Тепер в розстрочку можна перевести лише витрати, зроблені за 3 дні до підключення послуги. У monobank підтвердили актуальність інформації про зміну умов кредитування і розстрочки, однак від подальших коментарів утрималися.

Відзначимо, що після відключення послуг клієнти продовжують публікувати на профільних ресурсах негативні відгуки про роботу monobank.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.