Такий Xiaomi нам не потрібен, скарги на MIUI 12.5

Фанати Xiaomi – люди досить терплячі. А все тому, що довгий час все окупалося невисокою ціною, коли користувачі отримували «все і відразу за копійки». Але останнім часом багато що змінилося. Xiaomi перестала соромитися запитувати високі цінники за свої смартфони і тепер її бізнес заточений на витягування грошей. А тут всі засоби хороші.

Компанія множить «зоопарк» пристроїв, і створюється враження, що співробітники при їх створенні перестали адекватно спілкуватися один з одним. Різноголосся видно тепер практично в кожному гаджет, особливо, що стосується софта. Розробники просто не встигають «пиляти» прошивку і доводити її до розуму до старту продажів.

Маркетологи їх не чують. Стоїть завдання високих продажів і в «топку» ринку «кидають» все нові і нові моделі. У розробників просто немає часу на «шліфування» прошивки, адже в «потилицю дихає» чергова новинка і потрібно робити ПО для неї. Як не банально прозвучить діагноз, але – це конвеєр і все що випливають з цього негативні наслідки, коли немає часу «лагодити» старе, адже виходить нове.

Xiaomi забула, що користувачі хочуть, перш за все, збалансований апарат, де стабільна і безглючная прошивка – один з ключових моментів. Все більше користувачів на собі відчувають проблеми програмного характеру і огидну підтримку Xiaomi. Коли розробники компанії місяцями намагаються виправити баги і помилки.

У підсумку позитивний інформаційний шум змінюється на критику і множиться кількість скарг користувачів на косяки в MIUI. Прошивка відверто розчаровує, це нескінченний «ліс» проблем і навіть дико круте залізо за запитаний прайс вже не може нівелювати проблеми з забагованностью програмного забезпечення.

Зараз Xiaomi оновлює свої моделі до MIUI 12.5, і ми зіткнулися зі шквалом скарг, критики і негативу в сторону прошивки. Ряд власників зневірилися знайти варіанти вирішення проблем і їх просто дістало ставлення компанії до програмного забезпечення смартфонів.

Ми могли б створити петицію і почати збір підписів до неї, щоб компанія звернула увагу на проблеми з MIUI. Але все ж буде правильніше, якщо ми відмовимося від абстрактних і загальних претензій. Куди ефективніше буде конкретика і чітку вказівку на те, які проблеми і в яких моделях є.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.