Нова пошта відповіла, чому упаковка може бути дорожче посилки

Нова пошта пояснила, чому клієнтам доводиться “переплачувати” за упаковку посилок. Нова пошта показала лайфхак для мандрівників: в компанії радять замість того, щоб тягнути за собою багаж, відправити валізу з речами Новою поштою в місто призначення.

У користувача мережі виникло питання, чому для посилок потрібна упаковка, що робить оплату послуг для відправників дорожче.

“Чому Нова Пошта пакує так, що доставка дорожче товару”, – обурився Сергій.

У Новій пошті оперативно відповіли, що в першу чергу керуються Стандартами якісної упаковки, з якими запропонували ознайомитися за посиланням.

Більш того, необхідність додаткової упаковки завжди погоджують з відправником, якщо посилка не упакована належним чином. Уже в такому випадку співробітники відділень вибирають найбільш підходящий варіант: ідеальну за розміром коробку і заповнюють порожні місця паперовим наповнювачем, щоб товар доїхав в цілості.

“Також будь упаковки завжди погоджують з відправником, якщо клієнт не упакував належним чином самостійно. Упаковка обирається з наявного асортименту в відділенні і за габаритами відправлення. Вільне місце, в разі потреби, заповнюється наповнювачем, щоб товар вільний не переміщався. Якщо є питання по вартості – можете написати номер накладної, обов’язково надамо “, – уточнили в НП.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.