Смартфон Realme GT з’явиться в Україні як найдешевший смартфон на Snapdragon 888

Realme офіційно заявила, що анонсований раніше в Китаї смартфон Realme GT вийде в Європі та Україні. Realme GT в Україні повинен вийти вже в червні. Точна дата поки що невідома. Джерела надали деяку інформацію про розходження цін на різні версії пристрою. Базова версія, яка отримала 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті обійдеться в 400 євро. Старша версія з 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті буде коштувати 12200 гривень.

Realme GT має сучасний AMOLED екраном діагоналлю 6,43 дюйма. Його роздільна здатність становить FHD +. Відрізняється панель частотою оновлення зображення 120 Гц. Смартфон оснащений двома датчиками на передній і задній панелях, стереодинаміками і підтримкою Hi-Res Audio. Також телефон отримав стандартний роз’єм для гарнітури і оптимізований вібромотор.

У головній камері застосовуються датчики зображення роздільною здатністю 64 Мп, 8 Мп і 2 Мп. Селфі-камера є 16-мегапіксельною. У Realme GT застосовується нова технологія тривимірного рідинного охолодження, яка дає можливість якісно знижувати температуру корпусу під навантаженням і під час зарядки. Ємність акумулятора пристрою становить 4500 мАг.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.