Броньований смартфон Doogee S86 Pro представлений офіційно

Компанія Doogee, яка недавно анонсувала смартфон Doogee S86 з цікавим набором характеристик, презентувала оптимізовану версію моделі. Чергова новинка китайського виробника отримала назву Doogee S86 Pro.

Головним нововведенням моделі став термометр. Також новинка отримала збільшений до 8 ГБ обсяг оперативної пам’яті і 128 ГБ флеш-пам’яті. Смартфон створений на базі однокристальної системи MediaTek Helio P60, яка виконується за нормами 12-нанометрового технологічного процесу.

Розмір екрану пристрою складає 6,1 дюйма. Він покритий склом Corning Gorilla Glass. У головній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 16 Мп, 8 Мп і 2 Мп. Четвертий модуль в камері застосовується для інфрачервоного термометра. Передня камера має датчик зображення на 8 Мп. Ємність акумулятора становить 8500 мАг.

Doogee S86 Pro відповідає вимогам американського військового стандарту MIL-STD-810G і ступеня захисту IP69K. Смартфон захищений відповідно до вимог класу IP68. Це означає, що пристрій здатний витримати занурення на глибину до 1,5 метра протягом 30 хвилин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.