Київстар показав нову безкоштовну послугу eSIM

Мобільний оператор Київстар показав нову послугу, яку абоненти можуть підключити абсолютно безкоштовно. Йдеться про запуск eSIM для контрактних абонентів і бізнес-клієнтів. “Тому вам буде ще простіше спілкуватися з ще більшою кількістю друзів або колег і в один клік міняти карту, перемикаючись між профілями!”, – йдеться в публікації компанії.

Якщо ви є контрактним абонентом, то для підключення eSIM зверніться з паспортом в найближчий магазин Київстар. Також ви можете воспользоватьсявеб-версією програми “Мій Київстар” і вже з його допомогою можна перенести eSIM на інші гаджети, які підтримують.

Відзначається, що бізнес-клієнтам потрібно підключити eSIM в одному з фірмових магазинів або звернутися до персонального менеджера

Що таке eSIM і які переваги?

На сайті Київстар пояснили, що eSIM – це чіп в мобільному пристрої, який після активації повністю замінює фізичну SIM-карту.

Серед переваг:

можливість підтримки більше п’яти номерів;
можливість підключення послуги онлайн;
не можна повердіть або втратити;
не заважає звичайній SIM-карті (можна користуватися фізичної “сімки” і мати чіп з декількома номерами)

Також в компанії по пунктам показали, як можна підключити eSIM двома способами: Заміна діючих номерів і Заміна діючих і підключення нових номерів. Причому для першого способу досить додатка “Мій Київстар”, а для другого – необхідно звернутися в один з магазинів компанії.

Відзначимо, що можливість підключення eSIM по передоплаті поки недоступно з технічних причин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.