Як правильно почистити динамік Xiaomi

З плином часу динамік Xiaomi звучить гірше, розчаровуючи власника. Це відбувається через скупчення пилу і бруду всередині роз’ємів, що перешкоджає нормальному виходу звуку. Виконання періодичного технічного обслуговування має важливе значення, якщо ми хочемо, щоб Xiaomi звучав як в перший день. Це можна зробити не тільки на рівні програмного забезпечення, а безпосередньо шляхом очищення забруднень, присутніх на гучномовцях.

Ми пояснимо два основні кроки, щоб динамік смартфона звучав як перший день, а також кілька порад, які допоможуть продовжити термін його служби.

Як правильно почистити динамік Xiaomi

Динамік накопичує бруд, будь то пил, пісок або будь-які інші крихітні частинки. Ось чому так важливо регулярно чистити одним із таких способів:

Через програмне забезпечення: в деяких своїх смартфонах Xiaomi реалізувала функцію під назвою «Чистий динамік». Він знаходиться в Настройках> Додаткові настройки> Чистий динамік і, генеруючи високочастотні звуки, дозволяє витягувати частки бруду зсередини динаміка (якщо ваш Xiaomi не має цієї функції, ви також можете використовувати онлайн-інструменти, такі як Fixmyspeakers)
Використання адгезивної замазки: Ще одна хитрість – використовувати адгезивну замазку. Нам просто потрібно взяти його шматок і кілька разів увіткнути в отвори динаміка вашого Xiaomi. Повторивши процедуру кілька разів, ми зможемо видалити залишки бруду з канавок динаміка.
Якщо ми будемо виконувати будь-яке з цих двох дій на регулярній основі, то зможемо підтримувати динамік в повній чистоті. Крім того, важливо уникати таких дій, як:

Заборонено використовувати рідкі для чищення.

Не використовуйте ватяні палички, зубочистки або інші предмети з гострими кінцями: замість чистки ці типи інструментів можуть викликати руйнування захисної сітки динаміка.
Уникайте використання смартфона на пляжі: частинки піску з пляжу в поєднанні з водою можуть повністю засмітити динамік.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.