Xiaomi дала відповідь на гнобіння глобальної версії MIUI 12.5

Днями фанати компанії Xiaomi на глобальному ринку звернувся до компанії з відкритим листом з проханням забезпечити кращу підтримку пристроїв з Global ROM MIUI. На даний момент під зверненням набралося близько 7 тисяч підписів. Настільки невелика кількість тих, хто підписався можна пояснити тим, що далеко не всі користувачі знають про цю ініціативу.

Треба віддати належне Xiaomi, Вона не залишила лист без уваги і на своєму офіційному форумі опублікував відповідь на нього. Але, якщо ви думаєте почути якусь конкретику, то поспішаємо вас розчарувати. Відповідь вийшла декларативною, і левова його частка присвячена тому «як компанія цінує своїх користувачів, і вони важливі для неї».

Xiaomi подякувала своїм фанатам за лист, і вона «зворушена» ним. Вона вдячна їм, що вони повернули її в 2010 рік, коли все починалося і стояла мета «пропонувати дивовижні продукти за чесними цінами», щоб кожен міг користуватися дивовижними технологіями. І Xiaomi вважає, що вона вірна цим традиціям і зараз.

За її словами, глобальне співтовариство Xiaomi все ще перебуває на ранній стадії, коли необхідно «терпіння і підтримка з боку глобальних фанатів Mi». Компанія запевняє, що почула стогони фанатів і пропонує перший крок до дії. Вона усвідомлює, що необхідна більш сильна підтримка на глобальному ринку, особливо з точки зору тестування, підтримки і отримання зворотного зв’язку. Xiaomi подбала про те, щоб домогтися поліпшень і просить «проявить терпіння, оскільки для внесення змін потрібен час».

Створена прошивка MIUI 12.5 з упором на оптимізацію. Оцінити всі її переваги можна буде тільки з виходом стабільної версії і на основі безперебійної роботи системи. Але потрібен час для розгортання поновлення, тому Xiaomi знову просить користувачів бути терплячим і дочекатися виходу апдейта.

Що стосується відмінностей між глобальної і китайської версіями MIUI, то це продумана стратегія. Xiaomi просто понять переваги користувачів на глобальному ринку. Тоді як на внутрішньому ринку, компанія як «риба у воді». Саме погане знання того, що хоче і чого потребує споживач за межами Китаю і змусив компанію обмежити функціонал Global ROM MIUI. Але зараз настав час для більш глибокого вивчення потреб користувачів на глобальному ринку, щоб максимально задовольнити їхні потреби.

От і все. Тільки заклик бути терплячим і обіцянку, що в майбутньому все налагодиться. Але ось, коли настане це саме майбутнє, невідомо. Як у прислів’ї – на будь-яке бажання май терпіння.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.