“Нова пошта” пропонує кур’єрську доставку за 25 гривень

“Нова пошта” розповіла про запуск нової послуги, яку давно очікували українці. В “Новій пошті” розповіли, як можна замовити товар з аптеки з доставкою, за оптимальну ціну. Як відомо, в Україні можна замовляти ліки, які відпускають без рецепта кур’єрською службою. “Нова пошта” пропонує кур’єрську доставку за копійчану ціну, 25 грн. Про це сказано на сайті компанії.

Нова пошта оголосила, що буде доставляти лікарські препарати українцям, звичайно, які відпускаються без рецепта, за символічну плату. Сама вразлива категорія українців тепер зможе залишатися вдома, кур’єр доставить товар в будь-який куточок країни.
З переваг, в компанії підкреслюють, що українцям буде надано широкий асортимент не тільки лікарських препаратів, а й засобів гігієни, мед засобів, які існують на інтернет-платформах.
Також підкреслюють, що з кур’єрською доставкою придбати ліки можна безконтактним способом. Не потрібно їхати або йти в аптеку, стояти в черзі з не завжди здоровими людьми, що може стати причиною нового захворювання. Крім іншого товари обіцяють доставити вчасно.

На сайті перераховані аптеки, з якими співпрацює “Нова пошта”, подаємо в скріншоті:

Варто сказати, що на сайті також зазначено, що дана послуга діє тільки під час карантину і надзвичайного стану в країні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.