Як заблокувати Xiaomi в разі крадіжки або втрати

Якщо ваш Xiaomi був втрачений або вкрадений, цілком ймовірно, що вам цікаво, як заблокувати його віддалено. Насправді зробити це дуже просто, і для цього вам потрібно лише використовувати хмара Xiaomi, тобто My Cloud. Крім можливості знайти смартфон або зробити його віддаленим, Mi Cloud дозволяє активувати режим втрати, щоб заблокувати і запобігти можливості бачити наші дані.

Якщо ми активуємо режим втрати, то на нашому смартфоні відбудеться ланцюжок таких подій:

  • Пристрій буде заблоковано при підключенні до мережі. Щоб отримати доступ, вам потрібно буде ввести ім’я користувача і пароль відповідної облікового запису «Мій обліковий запис».
  • MIUI буде намагатися регулярно оновлювати інформацію про місцезнаходження. Якщо ваш пристрій вимкнено, то буде відправлено SMS-повідомлення, щоб спробувати знайти його.
  • Карти, зазначені в якості способів оплати, будуть автоматично видалені.

Якщо ваш Xiaomi, Redmi або POCO був загублений або вкрадений, то ми рекомендуємо вам якомога швидше активувати втрачений режим. Для цього достатньо буде виконати наступні дії:

  • Перейдіть на i.mi.com і увійдіть до свого облікового запису Mi.
  • Опинившись всередині, вам просто потрібно увійти в розділ «Знайти пристрій», а потім знайти в списку втрачений або вкрадений смартфон.
  • Після цього все, що вам потрібно зробити, це натиснути і активувати «Режим пропажі».

Крім того, перед активацією режиму втрати Xiaomi дозволяє нам налаштувати повідомлення, яке буде відображатися на екрані пристрою, а також номер контактного телефону. Таким чином, якщо хтось його знайде, вони можуть зв’язатися з вами і повернути його вам.

Таким чином, будь-який, хто спробує отримати доступ до даних втраченого мобільного пристрою, не зможе цього зробити, якщо у нього немає даних аутентифікації нашої облікового запису MI. Звичайно, ця зміна буде активовано тільки в тому випадку, якщо пристрій як і раніше буде мати доступ в Інтернет.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.