Офіційний анонс Meizu Watch ціна вражає

Meizu Watch пропонують AMOLED-дисплей, Snapdragon Wear 4100 швидку зарядку і підтримку пристроїв з HarmonyOS. Сьогодні в Китаї були представлені смарт-годинник Meizu Watch, які компанія створювала з оглядкою на Apple Watch, і вони стали першим носимим гаджетом компанії, які мають прошивку Flyme for Watch. Продажі пристрою стартують 1 червня і оцінили його в $ 236/6500 гривень.

Корпус Meizu Watch виконаний з переробленого алюмінію, задня кришка керамічна і в якості матеріалу ремінця використовується фторкаучук. Годинники мають 46-мм циферблати, який прикритий 2,5D-склом Gorilla Glass. Матриця AMOLED щільністю 326ppi, дозвіл 448х368 точок і яскравість 500 ніт.

Апаратна платформа Meizu Watch – Snapdragon Wear 4100 з 4 ядрами Cortex-A53 і графічним чіпом Adreno 504. Оперативної пам’яті 1 Гб і постійної 8 Гб. Живить годинник акумулятор ємністю 430 мАг і на одному заряді вони пропрацюють 33 години. Зарядка магнітна і є підтримка технології швидкої зарядки, що дозволяє зарядити батарею на 33% всього за 15 хвилин, а на повну зарядку піде 45 хвилин. Реалізували режим екстреного енергозбереження, щоб при заряді 10% вистачило на 12 годин роботи.

Серед особливостей Meizu Watch варто виділити підтримку eSIM, модуль NFC, датчик вимірювання рівня кисню в крові і пульсометр. Смарт-годинник дозволяють приймати дзвінки і повідомлення, а також відправляти їх без необхідності вдаватися до допомоги смартфона. Гаджет стежить за фізичною активністю (11 спортивних режимів), дозволяє дистанційно керувати музикою та камерою смартфона. Працювати Meizu Watch можуть зі смартфонами на базі Android і HongmengOS (HarmonyOS).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.