Android 12 зламала смартфони Xiaomi

Кілька днів тому компанія Google провела власне щорічний захід Google I / O, в рамках якого була анонсована наступна версія фірмової операційної системи Android.

Великі компанії, розштовхуючи один одного ліктями, почали випускати прошивки для своїх смартфонів на базі тестової збірки Android 12. Xiaomi стала однією з перших в цьому списку, про що ми вже вам розповідали. Повідомлялося, що смартфони Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 11 Ultra, а також Xiaomi Mi 11X і Xiaomi Mi 11X Pro отримують Android 12 beta. Сьогодні ж з’явилася величезна кількість відгуків від даних моделей, що перехід на тестову збірку Android 12 виявився невдалим.

Серед найчастіших проблем називаються зависання і перезавантаження смартфона, нестабільна робота, неправильне відображення іконок в панелі стану. У деяких користувачів установка тестової збірки і зовсім привела до повного окірпічіванію. Розробнику навіть довелося видалити зі свого сайту посилання на скачування прошивок, щоб уникнути ще більшої кількості розчарованих користувачів. До слова, Xiaomi не стали винятком, така ж ситуація у конкурентів OnePlus 9/9 Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.