Стали відомі характеристики смартфона Xiaomi Redmi Note 10 Ultra за 7680 гривень

Тільки сьогодні ми писали про те, що китайська компанія Xiaomi опублікувала офіційні зображення смартфона Redmi Note 10 Ultra, а на просторах всесвітньої павутини вже з’явилися технічні характеристики пристрою і інформація про вартість. Анонс відбудеться 26 травня нинішнього року.

Xiaomi Redmi Note 10 Ultra отримає процесор Dimensity 1100, як і повідомлялося раніше. При цьому ємність вбудованої батареї складе 5000 мАч, а потужність швидкої зарядки через USB-C буде дорівнює 33 Вт. Прийдешня новинка стане першим смартфоном серії з вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців.

Сам екран AMOLED матиме дозвіл FHD +, діагональ 6,53 дюйма і отримає підтримку підвищеної частоти оновлення картинки. В основній камері ми побачимо 64-мегапіксельний сенсор Sony IMX686. Параметри двох інших датчиків зображення поки що не уточнюються. Дозвіл фронтальної камери теж не афішується.

Xiaomi Redmi Note 10 Ultra надійде в продаж в модифікаціях 6/128 ГБ, 8/128 ГБ і 8/256 ГБ з прошивкою MIUI 12 і операційною системою Android 11. Вартість стандартної версії складе 280 доларів. Ціни двох більш просунутих конфігурацій поки що не уточнюються.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.