Xiaomi Mi Band 6 рекордно подешевшав в Україні

Продажі Xiaomi Mi Band 6 в Китаї стартували з початку квітня, і кожен бажаючий може легко і просто запросто придбати собі цей фітнес-трекер, що володіє вкрай великими функціональними можливостями. Однак, як і слід було очікувати, цей браслет з’явився в продажу на території України, але з дуже великою і вкрай значною часовою затримкою. Коли цей трекер тільки почали продавати на українській території, всі бажаючі могли його купити за 1609 гривень і дорожче, так як попит був дуже високим, і різного роду магазини намагалися всіляко нажитися на бажанні людей в числі перших отримати цей наручний гаджет. Однак з тих самих пір пройшло вже більше трьох тижнів, і ситуація змінилася.

Так, зокрема, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 рекордно сильно подешевшав в Україні, ставши на цілий порядок доступніше і дешевше для всіх покупців, завдяки чому тепер кожен бажаючий може легко і просто зробити його покупку. Як показало дослідження, проведене виданням Технофан, кожен бажаючий може купити цей трекер всього за 1269 гривень , і це всього за три тижні з моменту появи у продажу на території країни. Виходить, що електронний браслет впав в ціні більш ніж на 30%, і це, в свою чергу, зробило його набагато доступніше і дешевше для всіх покупців. За зниженою ціною його реалізують десятки торгових точок, і в недалекому майбутньому їх стане ще більше.

Цей наручний гаджет володіє дуже привабливим технічним оснащенням, яке робить його дуже і дуже привабливим за сукупністю якостей. Кожен, хто купить Xiaomi Mi Band 6, отримає наручний гаджет, оснащений 1,56-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 152 на 486 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, пульсиметра, безліччю різних сенсорів і датчиків, а також акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг, одного повного заряду якої вистачає на два тижні автономної роботи без підзарядки. Поступово, звичайно, вартість цей наручного гаджета відчутно знизиться в найближчі місяці, тому, можливо, варто трохи почекати, щоб роздобути цей спортивний браслет на ще більш привабливих і більш вигідних умовах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.