Укрпошта відмовилася від Ощадбанку і Приватбанку

Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський заявив про те, що в відділеннях оператора зв’язку відключаються всі термінали сторонніх банків. За словами Ігоря Смілянського, тепер у відділеннях зв’язку стоятимуть тільки термінали «Укрпошти».

Гендиректор «Укрпошти» зазначив, що на зустрічі з прем’єр-міністром Денисом Шмигаль 30 квітня домовилися, що пенсіонери можуть переходити на банківські карти в добровільному порядку. Однак, зазначив Ігор Смілянський, Пенсійний фонд і управління соціального захисту почали переводити пенсіонерів, в тому числі людей з інваідностью, на карти «за схемою« хочеш субсидію – шуруй в банк »».

«З сьогоднішнього дня, моїм наказом, вимикаються всі термінали сторонніх банків у відділеннях Укрпошти. Там тепер стоятимуть тільки наші термінали. А там де їх поки немає, можна отримати послуги через готівкові кошти. Так що, хто в селі залишився, той і обслуговує клієнтів. Ми створюємо гарячу лінію (044) 354-52-73 або pv@ukrposhta.ua для клієнтів, яких примушують до відкриття банківських рахунків і після збору інформації будемо подавати колективний позов проти посадових осіб, які порушують Конституцію та Кримінальний Кодекс України. Все, кого примушують перейти на банк для отримання пенсій та субсидій можуть звернутися за цим телефоном або email », – написав Ігор Смілянський.

Гендиректор «Укрпошти» підкреслив, що посадові особи не мають права порушувати домовленості та закони України.

«Тому – я настійно, поки йдуть переговори з Мінсоц і ПФУ, рекомендую їх співробітникам, співробітникам УСЗН і банків чітко дотримуватися законів України. Не ображайте людей похилого віку та людей з інвалідністю. Кажуть, за це потім буває різний », – резюмував Ігор Смілянський.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.