Київстар представила нові тарифні плани за 60 гривень

Компанія “Київстар” оновила тарифний ряд, запропонувавши українцям пакет послуг за 60 грн на місяць. Мобільний оператор “Київстар” запропонував українцям соціальний тариф “Дзвінки для батьків”. Плата за тарифним планом становить всього 60 грн в місяць. Про це компанія розповіла на своєму офіційному сайті.

Після недавнього оновлення технічних систем, Київстар також оновив свій тарифний ряд, модернізувавши його під потреби своїх клієнтів, прибравши ті тарифи, які не користувалися популярністю і додавши нові.
Так, з’явився новий соціальний тариф “Дзвінки для батьків”, в якому пропонують 100 Мб інтернету, безлімітні дзвінки в мережі “Кіенвстар”, доступ до 107 каналів ТБ, захист від вірусів Star Guard Lite.
Крім того, не тарифікується доступ до таких додатків, як Prometheus, Вікіпедія, Всеукраїнська онлайн школа, Coursera, Duolingo, TED, Kindle, Sololearn, Neuronation, і Smart Kyivstar. Також можна користуватися соцмережами без обмежень.

Вартість такого пакета – 60 грн. Якщо вам знадобиться зателефонувати на номери інших мобільних операторів, то вартість дзвінка тарифікується по 0,6 грн за хвилину. За мобільний інтернет, після використання належних 100 МБ плата не стягується, однак швидкість його падає до 32 Кбіт / сек. А відправити одне смс коштуватиме власнику пакета – 3 грн.

Також в компанії мобільного оператора запропонували один пакет для всієї родини за 100 грн на 30 днів. Вигідний пакет називається “Київстар Сім’я”. Там пропонують 6000 МБ інтернету, безліміт в Київстар, дають 60 хвилин на дзвінки на інші мобільні оператори, а також можливість відправити 60 безкоштовних смс.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.