“Київстар” позбавив абонентів популярних пакетів

“Київстар” попередив про важливі зміни. Один з найбільших в Україні мобільних операторів компанія “Київстар” поінформувала абонентів про важливі зміни з 25 травня. Йдеться про додаткові пакети послуг, повідомляє прес-служба мобільного оператора.

Зміни торкнутися абонентів контрактної форми обслуговування, у них з’явиться можливість замовити додаткові пакети хвилин, щоб здійснювати більше дзвінків, а також відправляти SMS-повідомлення.
З наступного вівторка, 25 травня компанія дасть таким клієнтам можливість замовити нові пакети послуг, які називаються “100 хвилин на інші мережі по Україні”, а також “Пакет 150 SMS по Україні”.
До цього компанія вже надавала абонентам додаткові пакети послуг, але з 25 травня їх замінять на нові, старі пакети послуг більше у абонентів не буде можливості замовляти.

До цього були доступні три пакети додаткових послуг – “100 хвилин на інші мережі по Україні”. За додаткові 25 грн на місяць абоненти отримували ще більше хвилин, щоб дзвонити на інші номери по Україні, а також на мережі фіксованого зв’язку.
Ще один пакет послуг “100 хвилин на інші мережі та за кордон” за 30 грн. в місяць відрізнявся від першого пакету послуг тим, що хвилини можна використовувати на дзвінки за кордон – до Росії, Чехії, Німеччини, Польщі та Італії. Тобто ця додаткова послуга вигідна тим, у кого рідні працюють або живуть за кордоном.
Останній пакет послуг – “Пакет 150 SMS” за 25 грн на 4 тижні дозволяв спілкуватися не тільки з абонентами “Київстар”, але і інших мобільних мереж країни.
Дізнатися умови підключення нових пакетів послуг, а також їх нову вартість можна буде з вівторка, 25 травня. Поки більш детальної інформації мобільний оператор не надає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.