ПриватБанк залишив користувача без зарплати

Клієнтка ПриватБанку залишилася без зарплати з вини банкомату. ПриватБанк потрапив в неприємну історію після того, як один з банкоматів фінансової установи не віддав клієнтці зарплату. Жінка розповіла про невдалу спробу зняти готівку в розмірі 7200 гривень в одному з банкоматів ПриватБанку у Львові. Гроші, які були зарплатою клієнтки, списалися з її рахунку, але банкомат їх так і не видав.

Шокована жінка додзвонилася оператору на гарячу лінію ПриватБанку, де їй відповіли, що повернення коштів займає від семи до чотирнадцяти днів. Це лише посилило настрій клієнтки, яка не розуміє, як їй вижити за ці два тижні без грошей, на які вона розраховувала. Як тільки цей відгук став публічним, ПриватБанк надав відповідь по сталася ситуації. Клієнтці принесли вибачення, але відзначили, що процедуру змінити не вийде.

“Проведення і зведення результатів інкасації дозволить нам переконатися в тому, що кошти не були видані, а також визначити їх точну суму. Зробимо все можливе, щоб надати вам відповідь в найкоротші терміни”, – говорить відповідь ПриватБанку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.