Android 12 ламає смартфони Xiaomi

Компанія Xiaomi однією з перших заявила про те, що її п’ять смартфонів сімейства Xiaomi Mi 11, які продаються за межами Китаю, отримали першу публічну бета-версію операційної системи Android 12. Установити нове програмне забезпечення можуть власники Xiaomi Mi 11, Mi 11X, Mi 11i , Mi 11X Pro і Mi 11 Ultra. Але потрібно бути обережним.

Компанія на сайті написала про можливі проблеми. Наприклад, після установки Android 12 доведеться миритися з неправильним відображенням піктограм в рядку стану, раптової перезавантаженням і нестабільною роботою системи в цілому. Крім того, в Xiaomi Mi 11 і Mi 11 Ultra, які оснащуються вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців, на екрані іконка сенсора розташована нижче самого датчика.

Але головна проблема, що стала масовою, полягає в перетворенні всіх смартфонів в “цеглу”. Про це почали масово повідомляти користувачі. З такою ж проблемою зіткнулися власники OnePlus 9/9 Pro. Компанії навіть довелося видалити посилання на скачування Android 12 з офіційного сайту.

У випадку з моделями OnePlus причиною проблеми був завантажувач – його потрібно було розблокувати перед установкою операційної системи Android 12. А ось інформації про те, як усунути несправність в смартфонах Xiaomi, поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.