Офіційний анонс Sharp Aquos R6 з великою і унікальною камерою Leica

Aquos R6 пропонує відмінний дисплей, потужну начинку і унікальну камеру. Минулого тижня з’явилася інформація, що співпраця Huawei і Leica добігає кінця, але ринок не залишиться без смартфонів з оптикою Leica. У числі потенційних партнерів називалася компанія Sharp, і сьогодні ця інформація підтвердилася. Відбулася прем’єра Sharp Aquos R6, який став по-справжньому флагманським смартфоном наших днів і першим на ринку з датчиком зображення розміром 1 дюйм.

 

Основна камера отримала сенсор на 20,2 Мп зі світосильною 7-елементною оптикою Leica Summicron (f / 1.9) з підтримкою електронної стабілізації зображення і оптичний формат датчика дорівнює 1 дюйму. В пару з ключовим модулем запропонували ToF-сенсор.

На передній панелі Sharp Aquos R6 встановили 10-бітний OLED-дисплей Sharp Pro IGZO діагоналлю 6,6 дюйма дозволом 2730х1260 пікселів з динамічної частотою оновлення 240 Гц. Матриця ще цікава тим, що вона підтримує пікову яскравість 2000 ніт, Dolby Vision і коефіцієнт контрастності 20 000 000: 1. Сюди ж вбудували новітній ультразвуковий сканер відбитків пальців, здатний розпізнавати одночасно папілярний узор двох пальців. Базується новинка на Snapdragon 888, володіє 12 Гб оперативної пам’яті LPDDR5 і постійної UFS 3.1 на 128 Гб.

 

Корпус Sharp Aquos R6 захищений по класу IP65 / 68 і його товщина становить 9,5 мм. Усередині ховається акумулятор ємністю 5000 мАг з швидкою зарядкою Intelligent Charge 2.0. Працює смартфон під управлінням операційної системи Android 11. Ціна на новинку не оголошена, і вона буде ексклюзивом тільки для ринку Японії, починаючи з завтрашнього дня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.