Що таке режим Supermoon і як активувати його на Xiaomi

З появою перших смартфонів, оснащених телеоб’єктивами і фотодатчиками високого дозволу, Xiaomi представила в MIUI режим Supermoon. Тепер ми можемо отримати вражаючі фотографії місяця, а також додати всілякі фільтри.

Завдяки використанню штучного інтелекту і широкому зуму, який дають датчики 108MP, в режимі Supermoon вдається отримувати досить чіткі фотографії місяця. Крім того, в цьому режимі є кілька фільтрів, які дозволяють додавати не тільки різні водяні знаки на фотографії, але і всілякі об’єкти і силуети, щоб домогтися більш творчого результату.

Як активувати режим Supermoon на Xiaomi

Якщо смартфон сумісний з режимом Supermoon, то потрібно буде виконати наступні кроки, щоб активувати його:

Перейти в додаток «Камера» в розділ «Детальніше»
Опинившись всередині, натисніть на режим »Supermoon«.

Після активації цього режиму, камера Xiaomi автоматично налаштується на ідеальні значення, щоб зробити фотографію місяця максимально різкої. Рекомендується використовувати штатив, щоб смартфон не рухався. Якщо ми хочемо активувати різні фільтри, нам потрібно тільки отримати доступ до круглої кнопці, яка з’являється в нижній лівій частині, і вибрати той, який нам найбільше подобається.

Слід зазначити, що цей режим доступний не на всіх Xiaomi. Ми знайдемо його лише в тих, у яких або є телеоб’єктив, або його сенсор має високу роздільну здатність, наприклад Xiaomi Mi 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.