“Київстар” попередив що мобільний зв’язок може не працювати 6 днів

“Київстар” попередив про можливі збої в системі через технічні робіт. Один з найбільш популярнихв Україні мобільних операторів, компанія “Київстар”, вирішила провести масштабне оновлення, в зв’язку з чим, попереджає мобільний оператор на своєму офіціальномсайте, клієнти зможуть відчувати тимчасові незручності.

У компанії підкреслюють, що переведуть застарілі тридцять систем обробки даних, які діють в даний момент, на більш сучасну систему від компанії Ericsson.
За словами представників компанії, це основний етап удосконалення ІТ-інфраструктури, який торкнеться 20 мільйонів українців. Також в “Київстар” підкреслюють, що нові IT-системи поліпшать і зроблять більш комфортними процеси обслуговування клієнтів.

Основне оновлення пройде з 14 (22:00) по 16 травня (8:00), проте, ще протягом п’яти днів після поновлення систем, всередині всієї мережі будуть проводитися додаткові настройки, щоб відкоригувати роботу в межах масштабної інфраструктури. Це також може викликати збої в роботі оператора.

У компанії запевняють, що заміна обладнання не передбачає зупинку або збої в роботі мобільного зв’язку. Однак, можливі збої і зупинка сервісу при поповненні рахунку та підключення послуг.
“Київстар” звертається до абонентів, і просить поповнити рахунок до початку технічних робіт або після їх завершення. У тому випадку, якщо клієнт поповнить рахунок протягом поновлення, то гроші надійдуть лише з 16 травня.
Раніше “Київстар” заявив, що підключив вже 815 населених пунктів в Україні до швидкісної системі 4G, активувавши технологію швидкісної передачі даних. За даними “Київстар”, на кінець квітня в Україні швидкісний 4G-зв’язком користується більше 10 мільйонів чоловік.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.