Xiaomi може відродити стару серію смартфонів

Якщо вірити китайським джерелам, то Xiaomi незабаром анонсує новий смартфон серії Xiaomi Mi CC. На це вказує сертифікація пристрою. Він отримає батарею ємністю 4360 мАг. Швидше за все, такий акумулятор призначений для Xiaomi Mi CC10.

Компанія випустила сімейство Xiaomi Mi CC ще два роки тому. На той момент глава Xiaomi Лей Цзюнь розповів, що абревіатура CC означає «барвистий» і «креативний». Відомо, що дана лінійка розробляється наймолодшою ​​командою компанії Chic & Cool 90.

Найцікавішим телефоном цієї команди був Xiaomi Mi CC9 Pro. Він також виявився першим на ринку смартфоном, який отримав 108-мегапіксельний датчик зображення. Через 4 місяці компанія зробила офіційну заяву про припинення продажів смартфона Xiaomi Mi Mi CC9 Pro.

У певний момент Xiaomi вирішила сконцентрувати роботу команди на розробці моделей сімейства Youth Edition (Lite). Але, вперше за довгий час, з’явилася інформація про можливий вихід Xiaomi Mi CC10. Поки конкретно не зрозуміло, якими особливостями буде володіти Xiaomi Mi CC10, якщо виробник надумає воскресити цю серію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.