У Xiaomi Redmi K40 Game Enhanced Edition з’явиться більш доступна версія

Redmi K40 GE отримає трохи дешевший аналог з іншим чіпом. Минулого місяця Xiaomi представила ігровий Redmi K40 Game Enhanced Edition і після його прем’єри глава Redmi розповів, що компанія бачить свою місію привести на ринок доступні ігрові смартфони. Хоч це і не зовсім просто в умовах дефіциту і все зростаючих цін на комплектуючі. Але це компанію не бентежить, і вона окрилена тим, як активно користувачі почали купувати Redmi K40 GE на старті продажів.

Компанія буде і далі виконувати взяте на себе зобов’язання щодо збільшення кількості доступних пристроїв для геймерів. Тому вона готує до релізу ще один ігрофон, який стане доступною версією Redmi K40 GE. У числі головних спрощень – апаратна платформа. Ставку знову зробили на продукт від MediaTek, але на цей раз це Dimensity 1100.

Нагадаємо, що Dimensity 1100 виготовлений по 6-нанометровим техпроцесом і включає 8 процесорних ядер, чотири з яких Cortex-A78 з тактовою частотою 2,6 ГГц і квартет ядер Cortex-A55 з тактовою частотою 2,0 ГГц. Графічна підсистема представлена ​​Mali-G77 MC9.

 

У числі інших характеристик спрощеної версії Redmi K40 GE згадується акумулятор ємністю 5000 мАг з швидкою зарядкою потужністю 67 Вт, дисплей дозволом 2400х1080 пікселів і 64 Мп датчик в основній камері. На даному етапі напрошується висновок, що єдиною відмінністю цієї модифікації від базової стане апаратна платформа.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.