MIUI 12 буде працювати швидше на старих смартфонах Xiaomi

Недавно компанія Vivo додала в свою фірмову оболонку OriginOS досить цікаву функцію, яка отримала назву Memory Fusion. Вона організовує у флеш-пам’яті смартфона віртуальний накопичувач на 3 Гб, які доповнює оперативну пам’ять пристрою – своєрідний файл підкачки, якщо згадати Windows.

Потрібно відзначити, що подібна технологія вже застосовується ще одним китайським виробником смартфонів – компанією Oppo, але Xiaomi вирішила не відставати і планує наділити свою оболонку MIUI аналогічною функцією.

Як повідомляється, розробники MIUI вже працюють над своїм аналогом Memory Fusion, яка, в першу чергу, розрахована на застосування в бюджетних або застарілих смартфонах з невеликим об’ємом оперативної пам’яті, так як нові програми та функції ОС вимагають все більше оперативної пам’яті.

Тут потрібно відзначити, що різні сторонні рішення від багатьох розробників, які перетворять частина флеш-накопичувача пристрою в файл підкачки, вже виходили для Android, але за швидкістю роботи вони набагато слабкіше, ніж фірмові технології, розроблені виробниками смартфонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.