Автоматичний датчик Xiaomi для економії води за 16 євро

Xiaomi продає широкий спектр цікавих продуктів .. Серед них розумний датчик для кранів, який допомагає економити до 35% води. Це автоматичний водозберігаючими кран забезпечує захист від переливу, економію води, зменшення забруднення при дотику.

Як влаштований автоматичний датчик Xiaomi?
У змішувача є два датчика. Нижній миттєвої дії може сприймати об’єкти на відстані 10 сантиметрів. Коли наші руки потрапляють в цей діапазон, вода починає текти. Коли ми віддаляємося, потік зупиняється автоматично.


Бічний датчик або датчик накопичення відповідає за перебіг води протягом 3 хвилин, навіть якщо об’єкти залишають діапазон відстаней в 5 сантиметрів. Коли вони знову увійдуть в область, потік води припиниться. Це стане в нагоді, коли нам потрібен постійний протока води.

Допомагає заощадити до 35% води
За заявою виробника, ми зможемо знизити витрату води до 35%. Розумний датчик для змішувачів має невелику батарею, здатну забезпечити автономність до 6 місяців використання без підзарядки.

Автоматичний водозберігаючими кран має компактну і просту конструкцію з розмірами 60x34x49 мм. Автоматичний датчик легко адаптується до будь-якого змішувача завдяки кільцям і перехідникам, які в нього входять.

Де купити автоматичний датчик Xiaomi
На AliExpress ви можете купити його за 16 євро. Він уже отримав безліч позитивних відгуків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.