Супер захищений смартфон Ulefone Armor 8 Pro впав в ціні до рекодно низького рівня

Покупці отримують загартоване скло, ремінець на руку, зарядний пристрій і шнур для зарядки і передачі даних. Недавно анонсований смартфон Ulefone Armor 8 Pro в даний момент пропонується на сайті Aliexpress за зниженою до 170 доларів ціною, тоді як рекомендована роздрібна ціна пристрою становить 250 доларів.

Подарунковий комплект поставки включає, крім самого смартфона, керівництво користувача, скріпку для SIM-карти, загартоване скло, ремінець на руку, зарядний пристрій і шнур для зарядки і передачі даних.

Ulefone Armor 8 Pro – це поліпшена версія торішньої моделі Ulefone Armor 8, яка відповідає ступеню захисту IP69K і армійському стандарту MIL-STD-810G, тобто витримує занурення під воду, падіння на тверду поверхню, лід, бруд та інші неприємності.

Смартфон побудований на базі восьмиядерною однокристальної системи MediaTek Helio P60, він оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Ulefone Armor 8 Pro отримав 6,1-дюймовий дисплей з каплевидним вирізом для фронтальної камери і великим акумулятором ємністю 5580 мА • год. Смартфон підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 15 Вт.

Роздільна здатність основної камери становить 16 Мп, є розблокування по обличчю або відбитку пальців, а також NFC з підтримкою Google Pay. Ulefone Armor 8 Pro працює під управлінням операційної системи Android 11 з коробки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.