Київстар заплатить за своїх абонентів

У компанії «Київстар» запропонували абонентам нову акцію. Останнім часом мобільні оператори все частіше радують своїх клієнтів вигідними пропозиціями. Особливо це пов’язано з тим, що на тлі карантину українці стали ще більше користуватися телефонами, інтернетом і зокрема соціальними мережами. Цього разу новою акцією порадував клієнтів мобільний оператор «Київстар». Така інформація з’явилася на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі.

Справа в тому, що зараз на тлі адаптивного карантину багато громадян стали частіше користуватися послугами таксі. Зрозуміло, що це може сильно бити по кишені. У той же час компанія «Київстар» вирішила порадувати абонентів знижкою для служби «Uklon». У соціальній мережі представники мобільного оператора розповіли, що для цього потрібно робити.

Підкреслюється, що мобільний оператор надає купон, за допомогою якого можна отримати знижку в розмірі до 50 відсотків на перші поїздки з «Uklon». Однак є і важлива умова: сума знижки не може перевищити 40 гривень. Для того щоб скористатися такою акцією, досить лише зайти в додаток «Мій Київстар». Там абоненти зможуть знайти спеціальний код. Саме його потрібно буде ввести в додатку «Uklon». Так що тепер абоненти зможуть не тільки користуватися мобільним зв’язком, а й отримати знижки на поїздки в таксі.

Варто відзначити, що в додатку «Мій Київстар» клієнти можуть також дізнаватися всю інформацію по свого тарифного плану та нових вигідних пропозиціях. Крім того, там же можна поповнювати свій мобільний баланс, не виходячи з дому в банк або до терміналу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.