Xiaomi пояснила, як працює камера Redmi K40 Gaming з гібридним об’єктивом

Крім фізичних кнопок або нової системи контролю температури зарядки, Redmi K40 Gaming Edition приховує деякі цікаві функції, такі як камера з гібридним об’єктивом, в якій поєднуються скло і пластик. Xiaomi пояснила для чого призначений гібридний об’єктив. Його незабаром отримає смартфон POCO F3 GT (версія для міжнародного ринку) і який ставить апарат на сходинку вище інших терміналів зі звичайними об’єктивами.

На рівні деталізації основна камера Redmi K40 Gaming Edition складається з шести лінз (6P), одна з яких зроблена зі скла, а інші п’ять – з пластика. В результаті виходить конфігурація 1G + 5P, здатна забезпечити більший світловий перехід, ніж інші звичайні камери 6P-типу. Завдяки комбінації двох матеріалів гібридного об’єктива, першого ігрового мобільного пристрою Xiaomi вдалося поліпшити антибліковий ефект і якість зображення.

Але це ще не все. В оптичному склі нової камери використовується технологія WLG. Завдяки цьому досягаються унікальні можливості, що гарантують краще фокусування при прямому захопленні світла.

Xiaomi відмінно попрацювала і запропонувала нам термінал з дуже хорошим співвідношенням ціна / якість. Крім того, Redmi K40 Gaming Edition або POCO F3 GT являє деякі зовсім нові апаратні функції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.