Список смартфонів, які отримати нову версію оболонки MIUI 13

Ще в листопаді минулого року з’явилася інформація, що MIUI 13 повинні представити в другому кварталі 2021 року. Не довіряти цим відомостям підстав немає, адже вони виходять від модератора форуму Mi Community. І ось днями по мережі рознеслася звістка, що анонс MIUI 13 припаде на 25 червня.

 

Чи не складно припустити, що спочатку реліз нової версії оболонки пройде в Китаї, а пізніше її анонсують на глобальному ринку. Природно, що багатьох цікавить, які нововведення і зміни принесе з собою MIUI 13. Але не менш важливе питання: які смартфони можуть розраховувати на отримання нової ітерації прошивки. Видання RPNA склало список з 80 пристроїв, які можуть отримати оновлення до MIUI 13:

Нижче наведено список тих смартфонів, які навряд чи оновлять до MIUI 13:

Акцентуємо увагу, що цей перелік неофіційний і складений з урахуванням прийнятої в Xiaomi політики розповсюдження оновлень. Фінальний список тих пристроїв, які отримають MIUI 13 може відрізнятися, але незначно. Немає сумнівів, що нову версію прошивки обов’язково отримають всі смартфони компанії 2020 і 2021 років випуску під брендами Xiaomi, Poco, Redmi і Black Shark.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.