ПриватБанк показав, скільки українців користуються Приват24

ПриватБанк недавно підвів статистику своєї діяльності за останні кілька років – він показав, скільки українців користуються Приват24.

Так, виходячи з банківської статистики, зараз мобільним додатком Приват24 користується понад 30 млн українців, тобто кожен другий працездатний житель країни. Зокрема, з початку року, число лише працездатних користувачів Приват24 зросла на чотириста тисяч чоловік. Якщо порівнювати з квітнем минулого року, то на три мільйони, що є величезними показниками зростання, що не мають аналогів серед інших їх мобільних банківських додатків.

При цьому більшість українців користуються мобільним додатком Приват24 зі своїх мобільних пристроїв – зараз активними користувачами мобільного банку є близько 11 млн 700 тис. Чоловік, і ще 1,3 мільйона українців користуються в основному веб-версією для стаціонарних комп’ютерів. До того ж користувачам мобільного банку на даний момент є сто п’ятдесят сім різних сервісів.

Слід зазначити, що ПриватБанк став першим великим приватним банком нашої країни, що запустив веб-версію програми для управління своїми картами. Його запуск відбувся ще в 2001 році. А ось через сім років, в 2008 році, вийшла мобільна версія для айфонів, а в 2010 році – мобільний додаток для Android. І нарешті, в 2019 році, з’явилося оновлене додаток Приват24 з оновленим дизайном і функціоналом, а також меню для підприємців, технології FacePay24, яке дозволяє платити особою, і доступ для клієнтів інших банків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.